WEGWIJZER

SYNOPSIS

Het museum is onderverdeeld in een aantal rubrieken. Elke rubriek behandelt een specifiek onderdeel van de organisatie “SK Deinze”.

De enorme grote hoeveelheid beschikbaar didactisch materiaal kan onmogelijk allemaal op de website geplaatst worden. Wanneer er iemand specifieke vragen heeft, gelieve deze link te gebruiken. DANK U.

 • REIS DOOR DE TIJD:
  “Reis door de tijd” is een” jaarverslagboek”. In de mate van beschikbaarheid worden per voetbalseizoen de volgende items weergegeven;  teamfoto’s, wedstrijdverslagen, wedstrijduitslagen, eindklassement, gedigitaliseerde clubbladen, algemene informatie, links naar video’s, spelerslijst, transfer- en trainingsdata. 
  Het ganse tijdperk is ingedeeld in een zestal tijdsperioden, nl;
  – DE BEGINJAREN (1926 – 1929).
  – DE JAREN ’30 (1930 – 1939)
  – DE OORLOGSJAREN (1940 – 1945).
  – DE NA-OORLOGSJAREN (1946 – 1953).
  – DE DOORBRAAK NAAR NATIONAAL (1954 – 1989).
  – OP NAAR DE LIGA (1990 – heden).
 • HISTORIEK:
  “Historiek” is de geschiedkundige weergave van de gebeurtenissen van de organisatie. De beschrijving van de perioden worden ingedeeld zoals in de rubriek” Reis door de tijd”.

  Vanuit deze pagina is er doorverwijzing naar een chronologische korte beschrijving van de historische “hoogtepunten“, de historische statistiekenen de historischemerkwaardigheden“.
 • HALL OF FAME:
  “Hall of fame” beschrijft de verschillende gloriemomenten, glansperioden en de belangrijkste gebeurtenissen van de organisatie.
 • WALL OF FAME:
  “Wall of fame” is een muur van gedenkwaardige afbeeldingen, portretten, taferelen en foto’s.
 • BIOGRAFIE:
  “Biografie” is de levensbeschrijving van personen die een rol speelden binnen de organisatie. Om de rubriek overzichtelijk te houden werd er een onderverdeling gemaakt tussen: BESTUUR, VOORZITTERS, SPELERS, DOELMANNEN, TRAINERS, ICONEN.
 • SUPPORTERCLUBS:
  “Supporterclubs” stelt de verschillende supporterclubs in het daglicht.
 • EXTRA:
  “Extra” behandelt onderwerpen welke niet in de voorgaande rubrieken aan bod komen.

Reacties zijn gesloten.